logo
Hvem er vi?
Finansrådgivernes vision er at hjælpe virksomheder og deres medarbejdere med altid at have de rigtige løsninger på virksomhedens og den privates pensionsordning og den vifte af forsikringer, der følger med. Det gør vi gennem altid uvildig rådgivning, der fører til løsninger, der er skræddersyede efter jeres behov.

Finansrådgiverne er stiftet af en gruppe partnere, der har baggrund i både pensionsbranchen og erhvervslivet mere generelt, og som har set en mulighed for at hjælpe virksomheder og private med at skabe endnu større værdi af deres pensionsinvesteringer gennem uvildig, nærværende rådgivning.
1.
Ordenligthed
2.
Værdiskabende
3.
Uvildighed
4.
Nærværende
1. Uvildige
Vores uvildighed afspejler sig i den tilgang vi har til pensionsmarkedet. Vi har INGEN faste aftaler med selskaberne/nogen, da vores arbejde alene baseres på den uvildige rådgivning vi hver gang leveret til vores kunder. Vores rådgivere bliver alene målt på tilfredshed og er ikke aflønnet af de råd de giver dig. Det betyder, at vores råd og vejledning ALDRIG er baseret på en økonomisk gevinst for os – men kun for DIG!
2. Ordentlige
Med ordentlige mener vi, at vi i alle facetter lever op til de moralske krav eller forventninger du som kunde står overfor. Med ordentlighed har vi fokus på detaljen og vi bestræber os altid på ikke at lave fejl for at sikre, at der ikke er en finger at sætte på det vi har med at gøre.
3. Værdiskabende
Vi er sat i verden for at skabe værdi for dig som kunde, det kan enten være en økonomisk upside, eller det faktum, at den rådgivning vi giver dig matcher dine forventninger………
Vi gør hver dag en forskel for vores kunder, hvilket afspejler sig i den værdi vi leverer til kunderne. Vi måler på den forskel vi gør – hvilket er din garanti for at vi altid leverer på det vi siger.
4. Nærværende
Vi er der altid for dig. At være tilstede med det, der er lige nu.
Vi støtter dig hele vejen både når det går godt og når det går skidt. Hvis uheldet skulle være ude, så hjælper vi dig med råd og vejledning til hvordan du skal bruge dine forsikringer og vi kommer tilbage til dig minimum hvert andet år
Finansrådgiverne A/S blev stiftet i 2018 af Stefan Kercza og Michael Wermuth.
Michael Wermuth, Pensionsmægler & Partner
Med mere end 28 års erfaring fra pensionsbranchen har Michael et indgående kendskab til branchen og den indsigt, der skal til for at hjælpe kunderne til at finde de bedste løsninger ud fra et 100% uvildigt udgangspunkt. Ud over at have arbejdet for flere af de store selskaber på markedet har Michael senest været initiativtager til og medstifter af Deloitte Pension Management.

Kontakt: mw@finansraadgiverne.dk
Stefan Kercza, Adm. direktør & Partner
Med en baggrund som topleder i både Danmark og udlandet har Stefan stor erfaring med, hvilke behov og prioriteter virksomheder kan have i forbindelse med deres pensions- og forsikringsordninger. Den indsigt kommer nu Finansrådgivernes kunder til gode og hjælper med at skabe nærværende rådgivning.

Kontakt: sk@finansraadgiverne.dk