Ledige stillinger

Finansrådgiverne A/S søger pensionsrådgivere

Har du lyst til at yde nærværende pensionsrådgivning, ud fra en filosofi om at samtlige kunder fortjener en VIP-rådgivning, uanset deres titel? Så er det dig vi leder efter!

Vi er i en rivende udvikling, og søger derfor 4 dygtige pensionsrådgivere – 2 i Jylland og 2 på Sjælland. Vi ser meget gerne at du kan starte hurtigst muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige profil.

Som pensionsrådgiver hos Finansrådgiverne får du muligheden for, at være med til at sætte dagsordenen på nærværende pensionsrådgivning for vores mange kunder – som spænder fra virksomheder med 2 ansatte, op til 2000 ansatte. Hvis du bliver motiveret af at blive målt på, hvor mange penge du triller i kassen, eller hvor store bidrag du kan trække ind, så er dette ikke det rette job for dig. Derimod skal du være klar på at blive målt på, hvor god en kundeoplevelse du leverer, og kunne identificere dig med vores 3 grundprincipper om uvildighed, nærvær og værdiskabelse for kunden.

Har du bestået niveau 4 på FOAK, eller siddet med personlig rådgivning af pension, og har lyst til at være en del af et nyt, visionært, nærværende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor kunden er i centrum – så send dit CV til Michael Wermuth på mw@finansraadgiverne.dk

Alle henvendelser bliver besvaret, og vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Kontaktoplysninger:
Michael Wermuth, Partner
mw@finansraadgiverne.dk
Tlf: 3131 4000