Partnerne

Finansrådgiverne ledes af følgende parter:

Michael Wermuth, Pensionsmægler & Partner
Med mere end 28 års erfaring fra pensionsbranchen har Michael et indgående kendskab til branchen og den indsigt, der skal til for at hjælpe kunderne til at finde de bedste løsninger ud fra et 100% uvildigt udgangspunkt. Ud over at have arbejdet for flere af de store selskaber på markedet har Michael senest været initiativtager til og medstifter af Deloitte Pension Management.
Kontakt: mw@finansraadgiverne.dk

Stefan Kercza, Adm. direktør & Partner
Med en baggrund som topleder i både Danmark og udlandet har Stefan stor erfaring med, hvilke behov og prioriteter virksomheder kan have i forbindelse med deres pensions- og forsikringsordninger. Den indsigt kommer nu Finansrådgivernes kunder til gode og hjælper med at skabe nærværende rådgivning.
Kontakt: sk@finansraadgiverne.dk

Christi Madsen, Administrationschef
Christi har arbejdet med salg og kundeservice i Telesektoren, 9 års erfaring fra Topdanmark storkundeservice, med administration og rådgivning af interne og eksterne kunder. 
Kontakt: cm@finansraadgiverne.dk

Søren Thue Løland, Pensionsrådgiver
Søren har en velfunderet bank-, forsikrings- og pensionsbaggrund og har arbejdet i forsikrings- og pensionsbranchen i mere end 27 år. Søren har mange års rådgivningserfaring fra Danica Pension og Pension for Selvstændige. Pensionsrådgiver hos Finansrådgiverne.
Kontakt: stl@finansraadgiverne.dk