Partnerne

Finansrådgiverne ledes af følgende parter:

Michael Wermuth Madsen, partner
Med mere end 28 års erfaring fra pensionsbranchen har Michael et indgående kendskab til branchen og den indsigt, der skal til for at hjælpe kunderne til at finde de bedste løsninger ud fra et 100% uvildigt udgangspunkt. Ud over at have arbejdet for flere af de store selskaber på markedet har Michael senest været initiativtager til og medstifter af Deloitte Pension Management.
Kontakt: mw@finansraadgiverne.dk

Stefan Kercza, partner og bestyrelsesformand
Med en baggrund som topleder i både Danmark og udlandet har Stefan stor erfaring med, hvilke behov og prioriteter virksomheder kan have i forbindelse med deres pensions- og forsikringsordninger. Den indsigt kommer nu Finansrådgivernes kunder til gode og hjælper med at skabe nærværende rådgivning.
Kontakt: sk@finansraadgiverne.dk

Allan Christensen, adm. direktør
Allan mere end 30 års erfaring fra pensionsbranchen og har bl.a. været adm. direktør for i Aktiva Pension (nu PKA+ Pension), planlægningschef i Danica og underdirektør i SEB Pension, og han er desuden medlem af Akademirådet på Forsikringsakademiet. Sideløbende med sin rolle i Finansrådgiverne er han adm. direktør i analysevirksomheden BEDSTpension, som samarbejder med Finansrådgiverne og via uafhængige analyser har et unikt overblik over pensionsmarkedet.

Jørgen Leschly Thorsted, Pensionsmægler
Jørgen har en bank-, investering- og pensionsbaggrund. Jørgen har arbejdet indenfor pensionsbranchen i mange år og har været fondsdirektør og forretningsudviklingsdirektør i Skandia, partner i Willis Towers Watson og adm. direktør og partner i Deloitte Pension Management. Jørgen er desuden stærkt optaget af sundhed, forebyggelse og har en interesse for ultraløb, hvor han har deltaget i Marathon des Sables, Yukon Arctic Ultra m.fl. Jørgen og er en ofte benyttet oplægsholder.
Kontakt: jlt@finansraadgiverne.dk

Helle Vestergaard, Pensionsrådgiver
Helle har arbejdet i pensionsbranchen i mange år, 20 års samlet erfaring fra Danica, Nordea Liv & Pension og Topdanmark storkundeservice, med administration og rådgivning af interne og eksterne kunder. Pensionsrådgiver hos Finansrådgiverne.
Kontakt: hv@finansraadgiverne.dk

Christi Madsen, Mæglerassistent
Christi har arbejdet med salg og kundeservice i Telesektoren, 9 års erfaring fra Topdanmark storkundeservice, med administration og rådgivning af interne og eksterne kunder. Mæglerassistent hos Finansrådgiverne, med ansvar for backoffice og kundeservice.
Kontakt: cm@finansraadgiverne.dk

Søren Thue Løland, Pensionsrådgiver
Søren har en velfunderet bank-, forsikrings- og pensionsbaggrund og har arbejdet i forsikrings- og pensionsbranchen i mere end 27 år. Søren har mange års rådgivningserfaring fra Danica Pension og Pension for Selvstændige. Pensionsrådgiver hos Finansrådgiverne.
Kontakt: stl@finansraadgiverne.dk