logo
Hvem er vi
Hjørnestenen i enhver pensionsordning er naturligvis selve pensionen. Virksomheden og medarbejderen investerer begge i en opsparing til medarbejderens tid efter arbejdslivet, og dermed har man én klar fælles interesse: Nemlig at få så højt afkast af investeringen som muligt.

Vi har kompetencerne til at få forhandlet den bedst mulige løsning på plads for virksomheden, så alle medarbejdere har den bedste platform at stå på. Det gør vi bl.a. med fokus på at nedbringe omkostningerne til pensionsselskabet, så pengene i stedet kommer medarbejderen til gode.
Individuel rådgivning med udgangspunkt i livssituation
Uvildighed gennem fast prisstruktur
Løbende rådgivning
3 ting, I skal være opmærksomme på, når I vælger pensionsordning.
1. Omkostningerne
Hvor stor en del af ”kagen” tager pensionsselskabet for at varetage jeres pensioner? Den mest iøjnefaldende del er oftest administrationsomkostningerne, men vi hjælper jer også med at minimere investeringsomkostningerne, som groft sagt er det gebyr, selskabet tager for at investere jeres penge.
2. Investeringsprofil
Har medarbejderne fået sat deres individuelle pensionsordninger op med den mest attraktive investeringsprofil? Mange kan være nervøse ved at vælge det, pensionsselskaberne kalder ”høj risiko”, men markedsanalyserne viser, at det for rigtig mange er den sikreste vej til at kunne tage flest mulig penge med på pension.
3. Flydende udløbstid
Efter den seneste pensionsreform vil jeres medarbejdere typisk kunne se frem mod en officiel pensionsalder, der spænder fra 65 til 68 år, og den forventes at stige til over 70 år for kommende generationer, afhængigt af, hvad Folketinget vedtager.
Men mange virksomheder har stadig en pensionsordning, der er låst fast til den gamle verden, hvor alle havde samme pensionsalder. Derfor bør I sikre, at I har en ordning med såkaldt flydende udløb, så alle stadig er korrekt dækket, når pensionen nærmer sig.
Firmapension stol ved strand
Med en firmapensionsaftale hos Finansrådgiverne, er du og dine medarbejdere sikret personlig, nærværende og uvildig rådgivning.

Vi rådgiver altid med en holistisk og åben tilgang til virksomhedens og medarbejdernes behov, hvor vores rådgivere anbefaler løsninger, der hviler på Finansrådgivernes tre grundprincipper om værdiskabelse, uvildighed og nærvær.
Konsekvenserne af mangelfuld rådgivning
Rådgivning i øjenhøjde
Nem arbejdstilgang